Comença l’aventura

Els pensaments són quelcom que s’ha de compartir. Des que la raó és va apoderar de nosaltres hem sentit aquesta necessitat. I ho hem fet de múltiples maneres. Amb la irrupció d’internet i de la telefonia mòbil aquest intercanvi d’idees s’ha convertit en una acció quotidiana i d’abast mundial. Els meus pensaments poden ser llegits o fins i tot escoltats des del racó més allunyat del món. Això ens omple de responsabilitat a tots. No és el mateix explicar una idea en una taula d’un bar que penjar-ho a la xarxa.

Potser per aquest motiu he trigat tants anys en iniciar un bloc. Vaig ser reticent amb l’ús del mòbil, amb els xats i, fins i tot, amb el correu electrònic. Ho sóc amb facebook (tot i que acabaré caient) i, sincerament, agafo amb un cert temor el fet d’encetar aquest bloc. Però ja ho diuen: “El valor és el domini de la por, no l’absència d’aquesta”.

Doncs amb valor i ganes iniciï-ho aquesta aventura de cara a la quarta paret, un terme del teatre clàssic que defineix als espectadors. Uns espectador invisibles i anònims que no es pronuncien, uns espectadors que no tenen res a veure amb els del món contemporani. Així doncs, de la mateixa manera que grans dramaturgs i directors teatrals van saber trencar aquesta paret invisible, us convido a vosaltres, lectors, a fer el mateix.

Anuncis

2 thoughts on “Comença l’aventura

  1. Mr WordPress ha dit:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

  2. Sandra ha dit:

    Hi my name is Sandra and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I discovered your Comença l’aventura | quartaparet page and noticed you could have a lot more visitors. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Visit them here: http://zoy.bz/4pr

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: