Sobre mi

Periodista i filòleg anglès gràcies a l’educació que els meus pares em van poder sufragar, actor i escriptor de vocació, vilanoví exiliat amb plaer a Tarragona gràcies a qui me la fa estimar cada dia més, amant de l’art i del Barça a parts iguals i, a partir d’ara, blocaire.

Aquest és el meu espai virtual per a les reflexions. L’espai real és a casa meva, a la barra d’un bar, en una terrassa si fa bon temps, a la sorra de la Rocaplana o esbufegant muntanya amunt. És evident que aquí passaran pel sedàs de l’escriptura i la correcció, però després de teclejar el que quedarà són divagacions al voltant d’una idea molt concreta:

“Crec en l’art com a eina indispensable de canvi social i, per tant, polític.”

A banda d’aquest premissa que ja incloc al meu perfil de Twitter (@OriolMonteso), podria fer una llista enorme de creences que us ajudarien a entendre millor aquesta secció (Sobre mi). Per exemple:

“Crec que els nacionalismes i les religions són les principals causes d’enfrontament, i que aquestes disputes detestables sempre les acaben guanyant els mateixos: la classe dominant, sigui quin sigui el seu bàndol inicial.”

Fins i tot, també us podria fer un llistat de les meves pel•lícules favorites o dels darrers llibres que he llegit. En realitat, això us ajudaria a saber molt “Sobre mi”. Però crec que no us cal saber massa més. Ni que fos Einstein, no? Dubto que m’acabin estudiant als llibres d’història, per tant millor que proveu de llegir algun post del bloc i si us agrada, ja tindrem molt guanyat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: